• Polski
  • français
  • English (UK)
ABCWIEDZY
  • Home
  • Projekty
    • Tremplin
      • Broszura informacyjna
      • Projekt w mediach
    • Kulinarna Francja – początkiem drogi zawodowej
      • Podsumowanie staży 13.10.2014r.
      • Prezentacje ze staży we Francji
        • Auberge du Vigeron
        • Auberge de la Mandrie
        • Chateau d'Ayres
        • Hotel Cartier
        • Institut Paul Bocuse
      • Francuskie inspiracje
      • Projekt w mediach
      • Podziękowania młodzieży
    • Wbrew barierom i granicom
      • Kogo zapraszamy
      • Co oferujemy
      • Jakie stawiamy warunki uczestnictwa
  • Staże zagraniczne
    • Organizacja staży we Francji
    • Czym są staże zagraniczne
    • Zostań partnerem projektu mobilności
  • Szkolenia
    • Kursy językowe dla obcokrajowców
    • Szkolenia językowe w ramach stażu
    • Szkolenia międzykuturowe w ramach stażu
  • Doradztwo
  • Polityka Prywatności
  • Kontakt
  • Start
  • Projekty
  • Kulinarna Francja – początkiem drogi zawodowej
  • Prezentacje ze staży we Francji
  • Drukuj
  • E-mail

Prezentacje ze staży we Francji

Prezentacje multimedialne uczestników projektu podsumowujące praktyki we Francji

1. Auebrge de Vigneron

2.  Auebrge de la Mandrie

3.  Chateau d' Ayres 

4. Institut Paul Bocuse

5.  Hotel Cartier

 

A B C W I E D Z Y

Profesjonalne szkolenia i doradztwo

Kontakt

,,ABC Wiedzy"
Ul. Skarbka z Gór 140F/ 41

03-287 Warszawa

NIP: 537-108-25-49

e-mail: info@abcwiedzy.com.pl

Copyright © 2025