• Polski
  • français
  • English (UK)
ABCWIEDZY
  • Home
  • Projekty
    • Tremplin
      • Broszura informacyjna
      • Projekt w mediach
    • Kulinarna Francja – początkiem drogi zawodowej
      • Podsumowanie staży 13.10.2014r.
      • Prezentacje ze staży we Francji
        • Auberge du Vigeron
        • Auberge de la Mandrie
        • Chateau d'Ayres
        • Hotel Cartier
        • Institut Paul Bocuse
      • Francuskie inspiracje
      • Projekt w mediach
      • Podziękowania młodzieży
    • Wbrew barierom i granicom
      • Kogo zapraszamy
      • Co oferujemy
      • Jakie stawiamy warunki uczestnictwa
  • Staże zagraniczne
    • Organizacja staży we Francji
    • Czym są staże zagraniczne
    • Zostań partnerem projektu mobilności
  • Szkolenia
    • Kursy językowe dla obcokrajowców
    • Szkolenia językowe w ramach stażu
    • Szkolenia międzykuturowe w ramach stażu
  • Doradztwo
  • Polityka Prywatności
  • Kontakt
  • Start
  • Projekty
  • Kulinarna Francja – początkiem drogi zawodowej
  • Prezentacje ze staży we Francji
  • Auberge de la Mandrie

auebrge de la mandrie.pdf

 auebrge de la mandrie.pdf

Rozmiar pliku:   2.62 MB

Data:             26 listopad 2014

A B C W I E D Z Y

Profesjonalne szkolenia i doradztwo

Kontakt

,,ABC Wiedzy"
Ul. Skarbka z Gór 140F/ 41

03-287 Warszawa

NIP: 537-108-25-49

e-mail: info@abcwiedzy.com.pl

Copyright © 2025